02 03 byCRM: multifunktionel jakke. Tryl med og bliv inspireret til at style din byCRM viscose slå om jakke på uendelig mange måder: 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

multifunktionel jakke. Tryl med og bliv inspireret til at style din byCRM viscose slå om jakke på uendelig mange måder:

34


Grundet dette lækre viscose materiale med stretch i er det muligt at binde og style denne skønne slå om jakke på mange måder afhængig af figur, højde og drøjde.

A Kryds foreksempel spidserne på maven og bind den bagpå. Dette giver en flot og fremhævet barm, fokus på taljen og samtidig muligheden for at drapere så du kan slappe af og skjule evt. uønskede steder på maven.

B. For at lave din slå om jakke til en cardigan, bind da de to hjørner sammen fortil og træk den lille knude over hovedet, så den sidder i nakken. Så har du en åben og kort cardigan, der falder smukt over ryggen













C. Tag fat i stoffet og bind en lille knude
foran ved barmen. Du får herved, fremhævet din barm som samtidig vil være med til at give dig ekstra talje imens det slapper af over maven da knuden medfører at der dannes ekstra stof over maven.












D. For mere forkus på taljen, bind da knuden længere nede ved taljen. Gerne ud mod siden for et mere asymetrisk look.

















E. Jakken er utrolig smuk når den bare hænger helt enkelt.

Herved binder den kroppen smukt sammen, giver talje og falder smukt ned over hoften. Den dækker arme, men camuflerer også hoften, hvis man synes de tager for meget plads i atmosfæren. Ønsker du imidlertid et lidt lettere look til aften, kan du binde en knude i den ene side ved taljen. Herved får jakken et mere taljeret look, samtidig med at jakken stadig falder blødt over kroppen.




 www.bycrm.dk




Etiketter:

35 36 37 38